"Hentbol Arenasının Yıldızı Ceylan Aydemir: Zaferin Altında Kararlılık ve Azim Yatıyor"

TAKİP ET

HDI Sigorta Türkiye Kupası'nı kazanan Konyaaltı Belediyesi takımından Ceylan Aydemir, sezon boyunca yaşadıkları zorluklara rağmen bu zaferin kendileri için büyük bir anlam taşıdığını belirtti. Aydemir, "Bu kupa, bizim için değerli ve önemli bir duygu oldu," dedi.

HDI Sigorta Türkiye Kupası'nı kazanan Konyaaltı Belediyesi takımından Ceylan Aydemir, sezon boyunca yaşadıkları zorluklara rağmen bu zaferin kendileri için büyük bir anlam taşıdığını belirtti. Aydemir, "Bu kupa, bizim için değerli ve önemli bir duygu oldu," dedi.

Final maçının kritik anlarında takımın kararlılığı ve azminin öne çıktığını söyleyen Aydemir, "Yaşanan olaylara rağmen hiçbir zaman antrenmanlarımızı aksatmadan, kararlı ve devamlı bir şekilde mücadelemize devam ettik," ifadelerini kullandı.

Sezon boyunca takım olarak birçok alanda gelişim kaydettiklerini belirten sol kanat oyuncusu Ceylan Aydemir, "İkinci yarıda tek sol kanat olarak ben kaldım. Antrenörümüzün bana güveniyle uzun süre maç içerisinde rotasyon olmadan devam ettim. Ben de pes etmedim, daha fazla çalışmaya gayret ettim ve böylelikle kendimi daha fazla geliştirdim," dedi.

Antrenman sürecinde odaklandıkları özel stratejiler ve tekniklerin başarılarında önemli bir rol oynadığını vurgulayan Aydemir, "Her hafta oynayacağımız rakip takımına karşı sergilediğimiz taktikler vardı," şeklinde konuştu.

HDI Sigorta Türkiye Kupası'nı kazanmanın kariyerinde önemli bir yer tuttuğunu belirten Aydemir, "Bu kupanın adını taşıması ve bunu bizim kazanmamız bizler için değerli ve önemlidir. Başarılarımıza ve kariyerimize Türkiye Kupası'nı yazdırmak benim için onur verici bir durum olmuştur," dedi.

Zorlu süreçlere rağmen takımın kararlılığı ve istikrarının kendilerini motive eden en önemli faktör olduğunu belirten Ceylan Aydemir, "Ne kadar zor bir süreç geçirsekte her zaman karakterimize ve bir sporcuya yakışan şekilde mücadelemizi verdik. En çok bunlar bizim motivasyon anahtarımız olmuştur," diye konuştu.

Gelecek sezon için planlar yapan Aydemir, yeni teklifler almayı da değerlendirdiğini ifade etti. "Yeni sezon için teklifler var. Kendimi daha çok geliştirebileceğim ve şartların benim için daha uygun olan takımı tercih etmeyi düşünüyorum," dedi.

Günlük yaşamında spor dışında da aktif kalan Ceylan Aydemir, farklı aktivitelerle dengeli bir hayat sürdürüyor. "Spor dışında daha çok boş günlerimde sahilde yürüyüş, yüzme, kitap okuma, aynı zamanda ekstra mini egzersizler yaparak günümü değerlendiriyorum. Ama her zaman aktif kalıyorum, fiziksel olarak ve alanımda kendimi daha iyi geliştirebilmek için araştırmalar yapıyorum," diyerek günlük rutinini anlattı.

Genç hentbolculara da tavsiyelerde bulunan Aydemir, öncelikle hentbolu sevmeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca altyapılara önem verilmesi ve hentbolun Türkiye'de daha fazla tanınması için çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.

Bu zafer, takım için büyük bir başarıyı temsil ederken, Ceyda Aydemir'in kararlılığı ve azmi de gelecekteki başarıların habercisi olarak değerlendiriliyor.
 

RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HDI Sigorta Türkiye Kupası

konyaaltı belediyesi hentbol konyaaltı belediyesi hentbol final maçı konyaaltı belediyesi kadın hentbol takımı kadrosu