Cimnastik branşının geliştirilmesi için bir araya geldiler

TAKİP ET

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, kentte en çok talep gören ve sporun temelini oluşturan cimnastik branşının geliştirilmesi ve antrenörlerin taleplerini dinlemek amacıyla toplantı düzenlendi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, kentte en çok ilgi gören ve sporun temellerini oluşturan jimnastik dalının geliştirilmesi ve antrenörlerin görüşlerinin alınması amacıyla bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu başkanlığında, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Şube Müdürü Adil Kamberoğlu ve kentteki tüm jimnastik antrenörleri katıldı. Afyonkarahisar'ın bir jimnastik kentine dönüştürülmesi hedeflenen toplantıda, daha fazla çocuğun spora yönlendirilmesi, ulusal ve uluslararası yarışmalara sporcu yetiştirilmesi gibi konular ele alındı.

Toplantıda konuşan Kasapoğlu, jimnastikte başarılı olmanın antrenörlerin bilgi ve deneyimine bağlı olduğunu belirtti. Kasapoğlu "Sporcularımızın başarılı olmaları için antrenörlerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmeleri çok önemli. Sizlerin çalışmaları sayesinde Afyonkarahisar'dan dünya ve Avrupa şampiyonu çıkacağına inanıyor, size güveniyorum." dedi.

Antrenörlerin görüş ve düşüncelerini tek tek dinleyen Kasapoğlu, onların fikirlerine değer verdiğini ifade etti.